Newsletter
RON (cu TVA)
Extractul de ceai verde contine alcaloide (cofeina), flavonoide si substante astringente. Extractul este stimulent pentru piele, are actiune antiinflamatoare si antimicrobiana.
Extract apos cu componente aditionale de mentinere a hidratarii.
- Substanta activa se aplica economic prin tamponare, asemenea unui preparat din fiola.
- A se incepe cu dozare mica la adaugarea in dozatoarele de 44 ml cu crema de baza DMS, mai ales atunci cand pielea se afla in faza trecerii de la produse cu uleiuri minerale si emulgatori la cele pe baza de DMS
- Combinarea cu produsele cu lipozomi si cu nanoparticule creste eficacitatea acestora, deoarece se imbunatateste penetrarea substantelor.
- A se folosi doar pentru tratarea pielii. A se evita contactul cu mucoasele sau cu ochii. In cazul iritarii, a se clati cu apa.
Plante de ceai: China, India, Japonia, Ceylon.
Dozaj (aditiv pentru dozatoarele de 44 ml cu crema de baza DMS)
Minim: 1 ml extract
Maxim: 5 ml extract
Recomandat: 3 – 4 ml extract
Nedeschise minim 36 luni, in conditii optime de depozitare
BibliografieRemedii din ceai si fitofarmaceutice, Stuttgart 1997 Cosmetice si Articole de toaleta 116 (9), 69-75 (2001)
inapoi sus inapoiDespre Austrian Company Cautare avansata Concentrate de substante active Intra in comunitatea Dermaviduals Ingrijirea pielii in viitor
dermaviduals.ro 2008 © Austrian Company. Toate imaginile si textele publicate sunt proprietatea SC Austrian Company SRL.
Este interzisa preluarea lor. Rezolutie recomandata, minim 1024x768px.
Site realizat de LSN (platforma LSNweb v1.41)