CE POT APARATELE MULTI SKIN TEST CENTER?


Ce pot aparatele Multi Skin Test Center?

Aparatele Multi Skin Test Center® MC 750 si MC 900 sunt aparate flexibile care se pot combina. Ele permit utilizatorului sa combine dupa nevoie si domeniu de utilizare, parametri de masurare stintifici ai camerei si in acelasi timp, folosind un software atragator, sa informeze clientul in larg despre starea pieliei si a parului.
Pe deasupra ofera posibilitatea de a recomanda produse, care folosesc nevoilor individuale ale fetei si ale parului. Prin acest mod este posibil de a mari volumul de vinzari in domeniul cosmeticii si a se evidentia fata de concurenta printr-un service deosebit care contribuie pe deasupra si la legatura cu clientii.

Aparatul ofera cinci programe intr-un centru de diagnoza. La masurari individuale sunteti liber in alegerea si ordinea masurarilor; puteti fi flexibil dupa nevoile dvs. Rezultatele se pot memora si imprima pentru persoana respectiva.

Pentru determinarea tipului de piele se foloseste un interviu, masurarea de grasime, umiditatea si elasticitate pentru a constata tipul de piele. Apoi se recomanda produsele potrivite. Tipul de par se afla prin interviu impreuna cu masurarea de grasime a parului si pielea capului, iar dupa rezultatele masurarii se face o recomandare pentru sampon si produse pentru ingrijirea parului.

Pentru vanzarea produselor de protectie solara se ia in considerare un interviu, pigmentarea actuala si intensitatea soarelui. Aditional la aceste programe exista posibilitatea de a fotografia pielea clientului cu camera (cu o camera UV sau camera color). Aceste poze se pot imprima si memora pentru client. Camerele sunt doar suportate de Modelul MC 900. La MC 750 este necesar de a cumpara inca o unitate de camera (Image Dual cu camera), pentru a putea folosi acest punct din program.

Este posibil de a recomanda clientilor explicit un sortiment intreg de produse (de la produse de curatat fata, pana la creme de zi sau noapte, produse speciale, supliment alimentar, produse pentru protectia solara si pentru par).

Pentru prima data este posibil de a recomanda explicit si produse de inngrijire pentru barbati.

Printr-o matrix inovativa de produse este posibil ca, pe langa produsele care se afla deja in program (in colaborare cu producatorul/ fabricantul produselor, care se vind in farmacie), de a edita singuri produse care sa fie recomandate. Produsul va fi recomandat tinand cont de de raspunsurile date in interviu si de rezultatele masurarii.

Masurare individuala

Informatii generale pentru programul „masurare individuala”

Nevoile pielii nu sunt intotdeauna aceleasi si sunt dependente de mai multi factori. O influenta foarte importanta asupra starii pielei o are anotimpul. De acea rugati si invitati clientii tot la un sfert de an la un control de rutina.

Masurarea umiditatii

Umiditatea in Stratum corneum poate fi foarte diferita prin capacitatea de memorare a acestui strat. Este un parametru foarte important, care are o influenta foarte mare asupra hidrolipidfilm a pielei. Acest factor are o importanta esentiala in viata de zi cu zi, deoarece pielea se usuca foarte tare din cauza soarelui, incaperilor climatizate, poluarea aerului, etc. Un ten uscat produce riduri si un sentiment neplacut pe fata.

Masurarea umiditatii pielii se bazeaza pe o metoda care este recunoscuta in intreaga lume: metoda Croneometer®, o metoda capacitiva de masurare.

Masurarea grasimii (sebum)

Masurarea grasimii pielii ca si a parului si a pielei capului are la baza o metoda recunoscuta in intreaga lume: principiul de masurare ,, Sebumeter®.” Este vorba despre o masurare simpla si directa a secretiei de seu pe piele, par si pielea capului. Principiul care se foloseste aici pentru masurare este: ,,metoda fotometrica” (aici cu un fotometru de pete de grasime).

Masurarea de melanin (pigmentare)/ Roseata (eritem)

Masurarea melanin-ului si a eritem-ului se bazeaza pe principiul de absorbare. Sonda speciala trimite lungimi de unde care sunt exact stabilite si un receptor in sonda masoara lumina care este reflectata de piele. Aceste lungimi de unde speciale au fost alese pentru ca este cunoscut felul prin care sunt absorbate de pigmentele de melanin.

 

 

 

Masurarea elasticitatii

Masurarea elasticitatii se bazeaza pe un principiu de aspirare care este recunoscut in intreaga lume. La inceputul masurarii pielea este trasa cu o presiune slaba in deschiderea de la capul sondei iar dupa aceea se relaxeaza din nou.

 

 

 

 

Masurarea valorii pH

Punctele preferate pentru masurare sunt dosul palmii, bratul, fruntea si obrajii; insa masurarea poate avea loc si pe alte parti a corpului.

 

 

 

 

 

Determinarea index-ului transepidermal de pierdere de apa (TEWL)

Prin metabolism pielea elimina mereu apa (TEWL). Pielea este deci o bariera intre corp si lumea exterioara. Rani usoare ale pielii, care nu se pot vedea cu ochiul liber, se manifesta imediat printr-un TEWL inalt. Masurarea are ca baza un sistem care este recunoscut in intreaga lumea: sistemul „camera deschisa”.

 

 

 

 

Masurarea temperaturii pielii

Masurarea se bazeaza pe determinarea radierii de la suprafata pielii prin infra-rosu fara a atinge pielea. Aceasta este posibil printr-un senzor special. Temperatura pielii reda informatii indirecte despre circulatia sangelui in piele.