All Products >> NANOPARTICULE >>ULEI DE IN NANOPARTICULE

Product Details

Ulei de in nanoparticule

Utilizare

  • Ca aditiv la cremele de baza DMS

  • Ca aditiv pentru masti sau impachetari

  • Tratarea locala a pielii prin aplicare de concentrat pur

Proprietati

Uleiul de in este sursa ideala de acizi grasi esentiali polinesaturati, in special de acid α-linoleic, care apartine grupei acizilor omega-3. S-a facut acum pentru prima data stabilizarea cu succes a uleiului in nanoparticule, pentru a garanta un beneficiu maxim al pielii. Uleiul de in este cunoscut de mult timp pentru efectele sale anti-inflamatorii si a fost folosit in medicina populara mai ales in cazul arsurilor. In cosmetica este folosit pentru ingrijirea pielii inrosite. Are efect calmant si anti-inflamator.

Compozitie

Uleiul de in foarte sensibil este incapsulat in nanoparticule. Pentru ingrijirea ideala a pielii inrosite sau arse de soare.

Observatii

- Uleiul se aplica pe piele cu economie, prin tamponare, similar produselor in fiole
- A se folosi doar pentru tratarea pielii. A se evita contactul cu mucoasele sau cu ochii. In cazul iritarii, a se clati cu apa.

Dozaj (aditiv pentru dozatoarele de 44 ml cu crema de baza DMS)

Minim: 1 ml nanoparticule cu ulei de in
Maxim: 6 ml nanoparticule cu ulei de in
Recomandat: 3 ml nanoparticule cu ulei de in

Contine

  • Acid ascorbic
  • Acid citric
  • Alcool denaturat
  • Apa
  • Ascorbil palmitat
  • Glicerina
  • Guma xantanica
  • Lecitina
  • Linum Usitatissimum
  • Pentilen glicol
  • Sorbitol
  • Tocoferol
  • Trigliceride caprilice/caprice
  • Uree

Termen de valabilitate

Nedeschise minim 12 luni, in conditii optime de depozitare

Bibliografie

H. Lautenschläger, Acizi grasi esentiali – Cosmetica din interior si din exterior, Forumul frumusetii 2003 (4), 54 – 56.