Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Ce este IAC?

  /  Ce este IAC?

Asociația Internațională pentru Corneotherapy Aplicată (IAC) este o asociație înregistrată non-profit, cu scopuri și obiective dedicate dezvoltarii, cercetării științifice și aplicațiilori practice în domeniul Corneoterapiei și științelor conexe, cum ar fi dermatologia, cosmetologia, și corneobiologia.

Asociația și membrii săi colaborează pentru a partaja și a face cunoscute informațiile, constatările si practicile din domeniul stiintei Corneoterapiei și științelor conexe în beneficiul comunității globale din industria de infrumusetare si nu numai.. Asociația facilitează această colaborare prin intermediul posibilitatilor multiple  de pe site :www, corneotherapy.org, a simpozioanelor periodice, conferințe, workshop-uri, cursuri și convenții la nivel global.

Institutul de Corneoterapie Aplicata militeaza pentru inscrierea de noi membrii, asociere pentru promovarea schimbului de informații și de colaborare între dermatologi, practicieni in tratamente de piele, terapeuti, esteticieni și alți experți, care doresc sa cunoasca stiinta Corneotherapiei aplicate sau să lucreze în acest domeniu. Asociația își propune să dezvolte, de asemenea, relații cu alte asociații străine cu interese similare.

FACILITĂȚI ȘI CANALE care pot FI UTILIZATE:

  • Posibilitatea de inscriere ca membru, multiple cai de partajare prin intermediul siteului:www.corneotherapy.org, care ofera studii, biblioteca pentru informare, cursuri, articole, diverse protocoale si date conexe, precursoare in practica Corneoterapeutica
  • Pentru a facilita simpozioane, conferințe și ateliere de lucru la nivel global.
  • Pentru a stabili și sprijin „Corneotherapia“ ca subiect în Wikipedia.
  • Pentru a crea un jurnal online pentru membri.
  • Facilitarea comunicării între membrii structurilor de audit intern prin intermediul platformelor de social media, cum ar fi Facebook și Linkedin.
  • Extinderea oportunităților de formare post universitare către membri prin resurse educaționale on-line.
  • Stabilirea și menținerea in timp, harta lumii a Corneotherapy.

Va multumim pentru timpul acordat!