Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Dermaviduals Sistem de cabinet

  /  Dermaviduals Sistem de cabinet

DERMAVIDUALS® – produse pentru cabinetele centrele de infrumusetare.

Sistemul DERMAVIDUALS® – cabinet este un sistem care este oferit  pentru uzul acestor produse strict in centrele si cabinetele de infrumusetare. Produsele sistemului Dermaviduals® cabinet sunt ambalate la cantitati mai mari pentru efectuarea oricaror proceduri de tratament,masti, impachetari corporale, masaje,tratamente cu aparatura diversa (laser led dermapen etc).

Produse DERMAVIDUALS® – sistem de cabinet

 

Vă rugăm să rețineți că  Dermaviduals® Sistem Modular Substante Active pot fi de asemenea utilizate separat în forma lor pură, în tratamente la  cabinete si centre de infrumusetare  precum și în tratamentul la domiciliu.

Este interzisa total reambalarea produselorDermaviduals® in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on-line a produselor Dermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt  protejate de patente.

Produsele Dermaviduals® sunt conform reglementarilor in vigoare ale Directivelor Cosmetice Europene referitor la cosmetice.