Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Dermaviduals Sistem de produse finite

  /  Dermaviduals Sistem de produse finite

DERMAVIDUALS® produse finite

Sistemul DERMAVIDUALS® – produse finite ofera produsele finite pentru vanzare.

Este interzisa total reambalarea produselorDermaviduals®in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on-line a produselorDermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt  protejate de patente.

Produsele Dermaviduals® sunt conform reglementarilor in vigoare ale DirectivelorCosmetice Europene referitoar la cosmetice.

Vă rugăm să rețineți că Dermaviduals® Produse finite pot fi de asemenea utilizate separat în forma lor pură, în tratamente la  cabinete si centre de infrumusetare  precum și în tratamentul la domiciliu.

Produse DERMAVIDUALS® – produse finite

 

Este interzisa total reambalarea produselor Dermaviduals® in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on-line a produselorDermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt protejate de patente.

Produsele Dermaviduals® sunt conform reglementarilor in vigoare ale DirectivelorCosmetice Europene referitoar la cosmetice.

Vă rugăm să rețineți că Dermaviduals® Sistem Modular Subastante Active pot fi de asemenea utilizate separat în forma lor pură, în tratamente la  cabinete si centre de infrumusetare  precum și în tratamentul la domiciliu.