Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Ce gasiti la noi?

  /  Ce gasiti la noi?

Calitate si sevicii profesionale care asigura succesul afacerii dumnevoastra.

La fel ca oricare alt sector de afaceri, cabinetele si centrele de înfrumusețare se luptă astăzi să-și atragă și să-și păstreze clienții.

Aceștia se confruntă cu o concurență din ce în ce mai mare prin produse cu preț redus vândute în lanțuri de supermarketuri, produse farmaceutice oferite de farmaciști și produse cosmetice dermatologice formulate de dermatologi și preparate în cabinetele lor profesionale de cosmetică.

Exista poate, in egala masura perceptii gresite cu privire la calitatea produselor pentru piele de pe piata, in special, atunci cand formulele acestora abordeaza efecte dermatologice.

Cu atat mai mult , atunci cand noii termeni de marketing sunt inventati pentru a implica performanta, balanta inclina in defavoarea consumatorului.

Dermaviduals Romania va ofera un un concept unic de ingrijire si tratamente personalizate care au la baza stiinta viitorului CORNEOTERAPIA.

Ce ne face sa iesim in evidenta:

Produsele de inalta tehnologie cremele Dermaviduals, patentate, componentele DMS sunt bazate pe structura mambranoasa a pielii. Structura si compozitia lor este similara pielii, au rezultate in timp scurt si ofera pielii exact ce are nevoie.

Posibilitatea crearii retetelor de creme personalizate si a tratamentelor individuale pentru clientii dumnavoastra

Produse Deco Dermaviduals (MAKE-UP) care va dau posibilitatea de a creea creme nuantatoare si fond de ten personalizat.

Cunoasterea stiintei Corneoterapiei -viitorul in ingrijirea si tratarea pielii

Pregatire profesionala bine intemeiata

Experienta si calitati analitice

Cunostiinte profesionale

Sfaturi competente in discipline conexe

Educatie continua si formare profesionala

O gamă largă de: Tehnici de bază în institututul KOKO DERMAVIDUALS

  • Îngrijirea pielii individuale
  • Echipamente tehnice moderne
  • Cunoștințe corneoterapeutice
  • Competență în domeniul machiajului profesional
  • Wellness medical

Va multumim pentru timpul acordat!

office@dermocenter.ro