Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Dermaviduals Sistem pentru pielea individuala

  /  Dermaviduals Sistem pentru pielea individuala

Cremele de bază Dermaviduals® și agentii activi sunt vandute si utilizate ca produse separate.

Cabinetele sau clinicile de infrumusetare combina individual produsele si decid aplicarea lor succesiva, sau amestecarea substantelor inainte de tratament.

Cremele de baza dermaviduals® permit adaptarea individuala la starea specifica si problematica a pielii ,prin simpla inglobare  a uleiurilor si substantelor active selectate (similar cu produsele cu fiola)

Adaptarea individuala a cremelor in cabinetele si centrele de infrumusetare, face parte de obicei din serviciul prestat.

Cremele de bază dermaviduals® permit un sistem unic de ingrijire al pielii, conceput special pentru cerintele individuale.

Institutul KOKO subliniaza aceasta caracteristica a individualitatii si prin posibilitatea de etichetare (care, pe langa notatiile KOKO),permit de asemenea ca  institutul de infrumusetare care a personalizat cremele de ingrijire a pielii, sa isi adauge eticheta cu notatiile proprii.

Asadar , va rugam sa retineti cele 3 posibilităti pentru combinarea cremelor de baza si a agentilor activi in conformitate cu Directiva germana privind produsele cosmetice (KVO):

1. Combinarea produselor pentru masaj, masti si impachetari corporale in centrele de infrumusetare.

2. Creme de baza si substantele active vandute de centrele de infrumusetare ca produse finite

3. Amestecul cremelor de bază Dermaviduals®si a concentratelor de agenti activi ca parte a serviciului pentru client al centrului de infrumusetare.

1.Combinarea produselor pentru masaj, masti si impachetari corporale in centrele de infrumusetare.

Deoarece fiecare produs este deja un produs dermatocosmetic finit, produsele pot fi amestecate și aplicate fie succesiv sau in cursul tratamentului.

KVO (directiva germana privind produsele de cosmetice) si institutul KOKO nu permite adaugarea de alte substante chimice,etc, adica substante care nu sunt declarate produse dermatocosmetice finite.

Printre acestea se numara,inclusiv substante considerate inofensive precum uree, acid citric sau acizi salicilici.

2.Creme de baza si substantele active vandute de centrele de infrumusetare ca produse finite

Clientul  poate aplica acasa succesiv produsele finite sau le poate amesteca singur inainte de aplicare (produse finite Dermaviduals®si substante active Dermaviduals®).

Ca si in cazul tratamentului la cabinetul  sau centrul de infrumusetare, aici nu exista linii directoare de la KVO. (Directiva germana privind produsele cosmetice).trebuie subliniat ca amestecarea se face la fiecare aplicare nu se scot din recipientul original si se amesteca in alt recipent. Exte total interzis acest proces.

3.Amestecul cremelor de bază Dermaviduals®si a concentratelor de agenti activi ca parte a serviciului pentru client al centrului de infrumusetare.

Pregatirea individuala a unei creme de bază Dermaviduals®(produs finit) cu un concentrat de agent activ Dermaviduals® (produs finit) este amestecata in baza unei Dermoanalize a pielii si a unei formule de tratament sau ingrijire personalizata aleasa pentru client.

Centrul de infrumusetare trebuie sa ofere clientului  produsul cumparat cu o eticheta care sa  enumere cantitatile ,substantele active si crema de baza utilizata.

Cu toate acestea, KVO (Directiva germana privind produsele cosmetice) nu permite centrelor de infrumusetare  sa vanda (direct sau prin intermediul online si posta) o cantitate mai mare de produs finit, de exemplu : zece cutii din același produs mixat. In acest caz, din punct de vedere legal, centrul de infrumusetare ar fi considerat ca un producator si ar trebui astfel sa respecte toate cerintele KVO.

Este interzisa total reambalarea produselorDermaviduals®in alte recipiente.

Acest lucru este valabil si pentru produsele Dermaviduals® folosite in cabinet.

De exemplu: dintr-o cutie de crema Dermaviduals® de 500 ml sa ambalam in douazeci de cutii mai mici diferite cantitati.

Am dori sa facem o ultima observatie privind farmaciile: Dermaviduals® are o formula DVL-P pe care farmacistii o folosesc deseori ca  baza in retete magistrale.

REŢETE INDIVIDUALE

Astfel se adaptează individual cremele de bază dermaviduals®:

  • Alegerea cremelor de bază dermaviduals® şi a concentratelor de substanţe active (preparate sistemice).
  • Inelul exterior al dozatorului sigilat al cremei de bază se îndepărtează împreună cu fundul intermediar.
  • Dozatorul cu crema de bază conţine 44 ml de cremă de bază Classic, High Classic sau High Classic Plus. Cu ajutorul unor sticluţe gradate cu picurător, care conţin concentratele corespunzătoare de substanţe active, se adaugă până la 6 ml de substanţe active. Capacitatea maximă de umplere este de 50 ml.
  • Prin amestecare uşoară cu spatula uleiurile şi substanţele active se înglobează în cel mai scurt timp în crema de bază. Crema individuală este gata la terminarea amestecării.
  • Se poziţionează şi se înşurubează capul dozatorului cremei de bază. Crema este acum închisă etanş şi se poate păstra de regulă până la 6 săptămâni. În cazul substanţelor sensibile (preparate sistemice) se recomandă o utilizare cât mai grabnică.
  • O etichetă livrată împreună cu produsul, care conţine componenţa de bază a cremei de bază este inscripţionată cu un număr al reţetei şi lipită pe produs. Simbolul de carte de pe etichetă face referire la documentaţia pentru reţetă.

Adaptarea cremei de bază durează doar câteva minute.

Observaţie: Toate concentratele de substanţe active se pot utiliza şi în stare pură. În acest caz se recomandă să se trateze ulterior cu crema de bază neadiţionată.

Va multumim pentru timpul acordat

office@dermocenter.ro