Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Cine suntem?

  /  Cine suntem?

Povestea incepe in 2004 cand am avut onoarea sa il cunosc pe DR HANS LAUTENSCHLÄGER, care m-a impresionat cu pasiunea, modestia, munca si dorinta lui de a face ceva real si inovativ in aceasta mult mediatizata industrie a infrumusetarii. Astazi este o realitate. DERMAVIDUALS este un vis devenit realitate.

Dermaviduals Romania face parte din marea familie globala Dermaviduals.

Suntem partenerii din Romania ai companiei KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals.

Suntem de asemenea sponsori oficiali ai IAC-Institutul de Corneoterapie Aplicata, institut care a fondat in 2013 de KoKo GmbH & Co.KG Dermaviduals in Leichlingen, Germania.

Noi, Dermaviduals Roamania, nu afirmăm niciodată că produsul nostru este cel mai recent, cel mai miraculos sau chiar cel mai ieftin. Ceea ce vom pretinde, însă, este că produsele pe care le distribuim si folosim sunt unice, dovedite, bazate pe rezultate clinice reale și rentabile.

Considerăm că, adoptând această abordare cinstită a comercializării produselor noastre, vă ajutăm mai ușor să luați decizii solide și eficiente atunci când alegeți îngrijirea pielii. La urma urmei, nu este vorba despre exagerat, ci despre rezultate si o alegere buna pentru pielea ta.

NU permitem vânzarea pe internet, deoarece aceasta este o linie de îngrijire si tratare prescriptivă a pielii și nu pentru vânzările pe internet.

Unul dintre elementele principale aleDermaviduals Roamnia este importanța fundamentală a educației.

Cei care lucreaza cu Dermaviduals trebuie să fie motivați nu doar „fi mai bun decat poti tu sa fi”, ci și să fie încurajați să rămână la curent cu schimbările interminabile din industria de infrumusetare și să promoveze produsele noastre.

Pentru a atinge perfectiunea trebuie sa ai un cod de etica si profesionalim pe care sa il ai intodeauna la indemana si sa il aplici in mod direct in toate actiunile tale.

Dermaviduals Romania are:

Lucru în echipă

Comunicăm și cooperăm între noi.Lucrând împreună, devenim o forță care permite succesul într-un mediu pozitiv.

Integritate

Pentru a dezvolta relații puternice, trebuie să acționăm în permanență cu integritate – discutăm în mod sincer provocările și respectăm toate opiniile.Suntem responsabili, ne asumam raspunderea pentru acțiunile noastre și suntem mulțumiți de rezultatele muncii noastre.

Comunicare

Lucram împreună și respectam opiniile și parerile clienților și ale echipei noastre Global Dermaviduals, asiguram un mediu prietenos, cald primitor onest.

Cunoştinţe

Știm că Dermaviduals  este cel mai bun produs de ingrijire al pielii  de pe piata.Stim că putem oferi soluții de îngrijire a pielii clienților noștri și prin formare educationala.Stim că putem îmbunătăți managementul îngrijirii pielii tuturor partenerilor nostri.Vom continua să ne educăm și să îmbunătățim cunoștințele echipei noastre Dermaviduals zilnic.

Succes

Știm și ne pasă de succesul tău;acest lucru ne îmbogățește ziua de lucru și asigură reinvestirea constantă în dezvoltarea viitoare a produsului nostru.

Va multumim pentru timpul acordat

Echipa Dermaviduals Romania

office@dermaviduals.ro