Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Scurta istorie a celui caruia i se datoreaza produsele DERMAVIDUALS

  /  Scurta istorie a celui caruia i se datoreaza produsele DERMAVIDUALS

Gama de produse Dermaviduals este fabricata de KoKo GmbH & Co.KG. KoKo

GmbH & Co.KG este o companie de cercetare si producere a gamei Dermaviduals recunoscutala nivel global și încontinua creștere, care are sediul Leichlingen în apropiere de Dusseldorf, Germania.

Știința restaurării și menținerii pielii sănătoase este principiul corneoterapiei și fundamentul care stă la baza fabricarii produselor Dermaviduals.

Gama de produse Dermaviduals a fost dezvoltată în Germania în 1994 de către Dr. Hans Lautenschläger -cercetator recunoscut internațional, doctor în farmacie și chimie.

Dr. Hans Lautenschläger

Recunoscând că factorii stilului de viață, precum expunerea indirectă la poluanți, substanțe chimice, pesticide și tensioactivi au un impact negativ asupra pielii noastre, Dr. HansLautenschläger a dezvoltat o soluție personalizată de îngrijire a pielii dermatologice, concepută pentru a menține optim bariera naturală a pielii și pentru a preveni îmbătrânirea prematură.

Dr. Hans Lautenschläger are o cariera impresionanta de cercetare in domeniul chimiei și fizicii.

La începutul carierei sale a condus un departament în cadrul Cercetării și Dezvoltării Nattermann & Cie. Köln, unde a dezvoltat noi agenți farmaceutici în domeniul tulburărilor de metabolism lipidic, inflamații și boli circulatorii.

În anii 1980, a fost șeful departamentului de inginerie a aplicațiilor la Nattermann Phospholipid, o companie specializată în dezvoltarea de produse farmaceutice și de îngrijire a pielii care conțin fosfatidilcolină.

În 1998 a pus bazele firmei KoKo GmbH & Co.KG, a creeari si dezvoltarii produselor Dermaviduals. Sub conducerea sa în calitate de director general, KoKo GmbH & Co.KG, a devinit o companie de produse dermatocosmetice Dermaviduals de renume mondial.

Produsele Dermaviduals conțin o structură de membrană dermică identică cu pielea și un sistem de administrare deosebit de eficient care cuprinde studiile sale anterioare cu fosfatidilcolina.

Dr. Hans Lautenschläger are peste 200 de publicații și brevete pentru industria sa pentru gama de produse Dermaviduals.

KoKo GmbH & Co. KG, facilități de producție

Instalațiile de producție de ultimă generație sunt imperative în fabricarea de produse corneoterapeutice care nu conțin conservanți, emulgatori, parfumuri, uleiuri minerale etc.

Gama de produse Dermaviduals se obtin în laboratoare aseptice de talie mondială, asigurând protecția împotriva microorganismelor.

Va multumim pentru atentia acordata

office@dermaviduals.ro