Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Dermaviduals Modular

  /  Dermaviduals Modular

Sistemul DERMAVIDUALS® – modular se foloseste in cabinetele si centrele de infrumusetare. Este un sistem inovativ ofera metodologia de a individualiza cremele clientilor pentru tratamentul de acasa prin amestecul cremelor de baza Dermaviduals® si substantele active in urma unei Dermoanalize.

Centrele si cabinetele de infrumusetare pot creea formule de creme infinite adaptate la problemele individuale ale pielii clientilor.

De asemenea pot personaliza orice tratament efectuat  clientilor in centrele sau cabinetele de infrumusetare

A. DERMAVIDUALS® – creme de baza si gel de baza

Creme Demaviduals de baza, gel Dermaviduals de baza si Dermaviduals Masca Individuala

  • Crema de bazaDermaviduals DMS Classic pentru piele normala si grasa 44 ml
  • Crema de baza Dermaviduals DMS High Classic pentru piele normala si sensibila 44 ml
  • Crema de baza Dermaviduals DMS High Classic Plus pentru piele deshidratata 44 ml
  • Gel de baza Dermaviduals pentru combinatie cu seruri de agent activi 25 ml
  • Masca individuala Dermaviduals, baza de gel mineral argilat pentru ingrijirea modulara a pielii 26 ml

Cremele de baza Dermaviduals-sistem modular in cutii de 44 ml sunt creme adecvate pentru ingrijirea pielii si pot fi amestecate cu toate serurile concentrate de agenti activi pana la 6 ml. Deci ele pot fi adaptate si personalizate la tipul individual de piele.

Cremele de baza Dermaviduals-sistem modular vin cu etichete individuale si distribuitoare speciale care pot fi deschise.

Gelurile de baza Dermaviduals-sistem modular in cutii de 25 ml sunt folosite la hdratarea pielii, calmarea iritatiilorsi la protejarea( racirea )pielii in tratanemtele cu laser.

Gelurile de baza Dermaviduals-sistem modular de asemenea vin cu etichete si distribuitoare care pot fi dechise pentru amestecarea substantelor active sipersonalizare la tipul individual de piele.

Dupa amestecare toate cutiile vor fi insotite si de etichetele centrelor de infrumusetare

care creeaza reteta de crema personalizata. Etichetele centrelor de infrumusetare trebuie sa contina denumirea centrului, a substantelor active si a cremelor de baza Dermavuduals incorporate(amestecate), precum si cantitatea acestora.

Masca individuala Dermaviduals-sistem modular 26 ml in distribuitor de 30 ml , poate fi amestecata cu toate concentratele de substantele active pana la 4 ml. Agentii activi incorporati sunt eliberati pe piele eficient si continuu.

Masca individuala Dermaviduals-sistem modular creste semnificativ hidratarea pielii in timpul procedurilor de tratament si fara a fi amestecata cu seruri concentrate de agenti activi . Masca individuala Dermaviduals-sistem modular vine cu distribuitoare speciale care pot fi deschise.In acest fel este posibil sa incorporeze concentrattele de agenti activi. Etichetele individuale nu sunt permise.

Sunt disponibile si Dermaviduals-sistem modular mini travel

  • Crema de baza Dermaviduals DMS Classic pentru piele normala si grasa 13 ml
  • Crema de bazadermavidualsDMS High Classic pentru piele normala si sensibila 13 ml
  • Crema de baza DMS High Classic Plus pentru piele deshidratata 13 ml

La aceste cuti de 13 ml se pot amesteca 2 ml de substante concentrate active (seruri), pentru o adaptare personalizata la nevoile individuale ale pielii.

  • Gel de baza Dermaviduals-sistem modular 7.5 ml, unde se pot amesteca o cantiate de 7.5 ml de substante concentrate active (seruri)

Produse DERMAVIDUALS® – creme de baza si gel de baza

 

B. DERMAVIDUALS® – Extracte

Extractele foarte concentrate sunt de natură pur vegetală si sunt inbuteliate in flacoane opace cu pipetă care nu permit pătrunderea luminii,si din care pot fi dozate cu precizie pentru utilizare.

Fiecare extract are un spectru specific de efecte si poate fi utilizat atat pur (ca fiolă) cat si in combinatie cu cremele de bază pentru cremele de ingrijire, măsti, inpachetări, personalizate etc.

Toate extractele sunt prelucrate fără conservanti. Extractele pot fi amestecate intre ele; totusi recomandăm să utilizati diferitele extracte foarte selectiv, in functie de efectele lor specifice.

Informatii despre plante, provenienta acestora si efectele, precum si bibliografia

aferentă se gaseste in  in manualul KOKOextracte modulare Dermaviduals®

Produse Dermaviduals® – extracte

C. DERMAVIDUALS® – Lipozomi

Foto: Lipozomi oligolamelari crio-fixati (micrografie electronică)

Lipozomii sunt particule sferice, invizibile cu ochiul liber, cu structură asemănătoare
celulelor. Asemenea membranelor celulare vegetale si animale, lipozomii au un asa numit strat dublu, a cărui componentă naturală de bază este fosfatidilcolina.

Straturile duble ale lipozomilor sunt foarte asemănătoare straturilor-barieră ale pielii.

Din acest motiv, lipozomii fuzionează foarte usor cu straturile-barieră. Urmarea este
permeabilitatea sporită a pielii pentru substantele active cosmetice si dermatologice.
Substantele active care sunt transportate in lipozomi se distribuie foarte bine in piele, se acumulează ca depozite si au o eficacitate ridicată. In plus, substantele active care nu sunt incapsulate dar se aplică odată cu lipozomii au in general efect mai puternic.

Lipozomii goi pe dinăuntru, deci lipozomii fără substante active incorporate, chiar
aplicati separat, sunt substante active minunate si foarte eficiente pentru tratarea pielii cu impurităti, a unor forme usoare de acnee, a pielii descuamate si cu dereglări ale stratului cornos, care sunt urmări ale lipsei de acizi grasi esentiali cum ar fi acidul linoleic.

Astfel, concentratul lipozomic Dermaviduals se poate folosi ca substantă activă
independentă sau in combinatie cu extracte si nanoparticule.

Următoarele ilustratii explica modul in care agentii activi sunt transportati de lipozomi. Fuzionând cu bistraturile bariera ale pieli, lipozomii se deschid si elibereaza agentii activi in piele.

Etapa 1
Un lipozom cu agenti activi incapsulați (rosu) se apropie de straturile de barieră cutanata a pielii.

Etapa 2
Membrana lipozomului se contopeste cu straturile de bariera si le deschide. Agentii activi sunt eliberati si patrund prin bariera pielii.

Etapa 3
Bariera pielii s-a refacut. Insa capacitatea de penetrare a pielii este inca crescuta, din cauza compoziției modificate a structurii sale. De aceea, in ultima etapa a tratamentului, noi recomand aplicarea unei creme de bază Dermaviduals DMS. O sa refaca proprietatile naturale ale barierei pielii.

Nanoparticulele se contopesc cu straturile de bariera intr-un mod similar. Spre deosebire de lipozomi care transporta agenti activi incapsulati aposi, agentii activi incapsulati din nanoparticule trebuie sa fie liposolubili.

Pentru eficacitatea lipozomilor și nanoparticulelor fluide este importanta concentratia de fosfatidilcolina (PC).

Pana recent fosfatidilcolina PC-ul nu avea propriul nume INCI, prin urmare, de regula
apare in INCI sub forma de lecitina.

Fosfatidilcolina (PC) este o componenta principala a tuturor membranelor celulare animale si vegetale, precum si a membranelor intercelulare. Ca ingredient fiziologic, este utilizat ca baza pentru producerea de lipozomi, nanoparticule si DMS (Derma Membrane Structure).

Produse Dermaviduals® – seruri

Concentratele de lipozomi potentează eficacitatea diferitelor componente ale unei creme si, dacă este cazul, si a unor tratamente anterioare sau ulterioare, deoarece inbunătatesc penetrarea altor substante. Cu ajutorul concentratelor lipozomice pielea devine foarte receptivă asimilării altor substante, desi la inceput poate aparea senzatia de piele uscata, care va face loc apoi senzatiei unuei pieli foarte netede si fina.

D. DERMAVIDUALS® – nanoparticule

Nanoparticula vedere in sectiune

Nanoparticulele, datorită compozitiei lor, au o mare afinitate pentru stratul cornos al pielii si sunt folosite ca sistem de transport care ajută diferitii agenti activi să penetreze mai usor pielea.

Capsulele de nanoparticule sunt alcătuite dintr-un singur strat al unei substante care in natură intră in compozitia structurii de bază a membranelor celulare ale oricărui organism. Această substantă naturala poartă denumirea, de fosfatidilcolina.

Nucleul nanoparticulelor este format dintr-un corp uleios si, datorită naturii sale, are capacitatea specifică de a asimila agenti solubili in ulei, ca de exemplu vitamina E, vitamina A, vitamina C palmitat, ruscus, carotină, coenzima Q10, ulei de primule, unt de nuci Shea. Nanoparticulele nu sunt vizibile nici cu ochiul liber, nici sub microscop.

Doar sub microscopul electronic se poate observa structura lor. Particulele mai mari dau dispersiei apoase un aspect opac sau laptos.

Pot fi comparate cu laptele: Structura laptelui pur este foarte similar cu structura nanoparticulei, cu diferenta ca particulele de lapte sunt mai mari si stratul exterior al acestora pe langa lecitina contin alte substante, cum ar fi proteine si cholesterol. De asemenea chilomicroni care transpota fluxul de grasimi si limfa in sange sunt legati de nanoparticule.

Nanoparticulele solide in domeniul farmaceutic pot avea efecte secundare nedorite, in timp ce nanoparticulele lichide in produsele cosmetice sunt complet sigure pentru a se utiliza. Nanoparticulele fluide nu poat patrunde prin piele deoarece se dizolva la contactul cu stratul de bariea al stratului cornos unde elibereaza agentii activi selectivi in forma moleculara. Toate componentele sunt biologic degradabile.

Produse Dermaviduals® – nanoparticule

E. DERMAVIDUALS® – mono-substante

In acest capitol vom  vorbi despre concentratele de mono-substante. Mono-substantele sunt prezente in solutie apoasa sau in dispersie.

Produse Dermaviduals® – mono-substante

F. DERMAVIDUALS® – uleiuri vegetale

Un factor decisiv pentru obtinerea unor efecte pozitive ale tratamentului este compozitia uleiurilor vegetale pentru ingrijirea pielii. Componentele principale ale celor mai multe uleiuri sunt trigliceridele (acizi grasi legati de glicerină). Uleiul de jojoba este o exceptie de la regulă, fiind, in termeni chimici, o ceară lichida, iar proprietatile sale pot fi comparate cu cele ale uleiului de spermaceti (cetaceu).

Trigliceridele din uleiul de germeni de grau contin, de exemplu, acid palmitic, care este unul dintre constituentii principali ai barierei de protectie a pielii, acid oleic si un mare procent de acid linoleic (aproximativ 50%), acesta fiind un acid esential pentru formarea in piele a ceramidei I. In plus, uleiurile de germeni de grau si de avocado contin intre 2 si 6 % fitosteroli (steroli ai plantelor, cu structură similară colesterolului uman) si vitamine naturale.

De asemenea, lungimea catenei acizilor grasi este un factor important pentru eficacitatea tratamentului. In timp ce, de exemplu, uleiul de samburi de caise contine preponderent acizi grasi cu catenă scurtă, uleiul de nuci de macadamia contine mai mult acizi grasi cu catenă lungă. Transpus inpractică, acest fapt inseamnă: “ulei usor pentru piele tanara” si “ulei bogat pentru piele matura”.

Notam ca uleiurile vegetale sunt oferite incapsulate in despersie de nanoparticule, care au o consistenta apoasa si sunt repede absorbite de piele fara sa lase urme de luciu pe piele.

Produse Dermaviduals® – uleiuri vegetale

Datorita Directivelor Cosmetice Europene din 2015 care au restrictii pentru uleiurile esentiale in practica cosmetica KOKO a hotarat retragerea de pe piata a produselor de aromo terapie.

Concentratele se substante active Dermaviduals, sunt produse independente,cu documntatie corespunzatoare,inclusv cu verificarea tolerarii, conform reglementarilor in vigoare ale Directivelor Cosmetice Europene referitoar la cosmetice.

Concentratele de substante active se pot folosisi ca atare separat ,ca si preparate in fiole.

Este interzisa total reambalarea produselor Dermaviduals®in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on-line a produselor Dermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt protejate de patente.