Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

Cui ne adresam?

  /  Cui ne adresam?

Tuturor celor care vor sa se alature familiei Global Dermaviduals

Tuturor profesionistilor care vor sa cunoasca stiinta CORNEOTERAPIEI

Tuturor celor care vor sa ofere servicii profesionale de calitate.

Ne adresam tuturor celor care vor sa aiba succes, cabinetelor dermatologice si cosmetice, SPA, wellness, exclusiviste si nu numai.

Ne adresam celor care vor satisfactii garantate si rezultate incredibile in conditiile aplicarii unui tratament corect, strict si constant.

Ne adresam profesionistilor din domeniul dermatologic si cosmetic care au sau vor sa inceapa o afacere de succes cu rezultate profitabile in cel mai scurt timp.

Ne adresam tuturor celor care intampina probleme dermatologice si cosmetice (acnee, dermatoze, neurodermite, cuperoza, hiperpigmentare) si in special celor care vor sa urmeze un program anti-aging. Institutul de Cercetare a Dermei KOKO DERMAVIDUALS sustine efectiv seviciile si produsele orientate catre cerintele clientului.

Dermaviduals Romania este un partener competent pentru succesul dumnevoastra.