Site-ul utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta dumneavoastra pe site. Am actualizat politicile pentru a integra in acestea modificarile specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Te rog sa citesti modul in care prelucram online datele cu caracter personal.

Prin continuarea navigarii pe site confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de prelucrare a datelor. Datele tale pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document.

Image Alt

DERMAVIDUALS®special

  /  DERMAVIDUALS®special

DERMAVIDUALS® produse pentru piele cu probleme

Sistemul DERMAVIDUALS® – special ofera produse finite pentru diverse probleme de piele: acnee, rozacee, cuperoza, cicatrici, hiperpigmentari, inflamtii, protectie solara, decubitus etc

Concentratele de substante active Dermaviduals – sistem modular, sunt de asemenea utilizate impreuna cu aceste produse sipentru aceste domenii de aplicare.

Produse DERMAVIDUALS® – pentru piele cu probleme

Este interzisa total reambalarea produselorDermaviduals®in alte recipiente.

Este interzisa total vanzarea on – line a produselorDermaviduals®.

Produsele Dermaviduals® sunt  protejate de patente.

Produsele Dermaviduals® sunt conform reglementarilor in vigoare ale Directivelor Cosmetice Europene referitoar la cosmetice.

Vă rugăm să rețineți că  Dermaviduals® Sistem Modular Subastante Active pot fi de asemenea utilizate separat în forma lor pură, în tratamente la  cabinete si centre de infrumusetare  precum și în tratamentul la domiciliu.